• uitbouw-aanbouw-architect
  • uitbouw-aanbouw-architect
  • uitbouw-aanbouw-architect
  • uitbouw-aanbouw-architect
  • uitbouw-aanbouw-architect
  • uitbouw-aanbouw-architect

Over dit project

In het landelijk gelegen dorp Axel te Zeeland ligt deze eengezinswoning in een rustige wijk. De opdrachtgever kwam met de vraag voor een nieuw interieur ontwerp en uitbreiding aan de achterzijde van het woonhuis. Eveneens mocht de garage/bergruimte opnieuw ontworpen worden vanwege de slechte staat waarin deze verkeerde. Het nieuwe interieur design en het ontwerp van de aanbouw kenmerkt zich door de strakke en moderne architectuur dankzij de witte achtergevel van de uitbouw en het vele gebruik van glas om de binnen/buiten relatie met de achtertuin te versterken. Eveneens zijn er enkele dakramen geplaatst voor extra lichtinval aansluitend bij het interieur ontwerp in het woon- en leefgedeelte van het woonhuis. Door de combinatie van strakke elementen en de authentieke bakstenen muren is er een mooi contrast ontstaan tussen het oude en nieuwe gedeelte van dit woonhuis.

 

Meer informatie over dit project of een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact met ons op!

 

Ontwerp: Tim Knubben | Architectural Designer

Project

Woonhuis Axel

Datum
Categorie
Aanbouw/Verbouw, Exterieur, Particulier, Residentie
Tags
particulier