I am Tim Knubben

ARCHITECTURAL

DESIGNER

Ontwerper. Vormgever. Visualiser.
Architect gespecialiseerd in

EXCLUSIEVE

KWALITEIT

Functioneel. Persoonlijk. Creatief.
Modern & hedendaags design

ARCHITECTUUR

&

INTERIEUR

Nieuwbouw. Verbouw. Uitbouw.
Herbestemming & Transformaties

PARTICULIER

&

ZAKELIJK

Kantoor. Onderwijs. Horeca. Hospitality. Leisure.
Nieuwsgierig geworden?

NEEM DAN NU

CONTACT MET ONS OP

Bel ons. Mail ons. Tim Knubben.
Geïnspireerd geraakt? Maak nu een afspraak en kom je creatieve ideeën delen met ons!

ONZE DIENSTEN

CONCEPT. ONTWIKKELING

Wij vinden dat een concept hét vertrekpunt naar realisatie is. In dit creatieve proces komen meerdere aspecten aan bod om te zorgen dat alles binnen budget en planning gerealiseerd kan worden. Een concept ontwikkeling draagt eveneens bij aan de huisstijl van een onderneming of uitstraling van een conceptvisie. Dankzij onze creatieve visie zijn we in staat om verder te denken en zo de vertaalslag te leggen om een passend ontwerp te realiseren dat naadloos aansluit bij het concept.

ARCHITECTONISCH. ONTWERP

Wij ontwerpen vanuit onze passie voor architectuur. Exclusieve en unieke concepten gebaseerd op jouw ideeën, wensen en eisen. Wij als interieur architect(en) stimuleren de ideevorming in de vroege fase van het proces en dragen desgewenst alternatieven aan. Hierdoor komen we samen tot het meest optimale eindresultaat. De sfeer en beleving van zowel de binnen- als buitenkant sluit aan bij wat jij mooi vindt of wil uitstralen en zal ook in algemene zin een esthetische meerwaarde bieden.

PROJECT. MANAGEMENT

Wij zorgen er voor dat het ontwerp ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Dankzij onze technische achtergrond en expertise zijn we in staat om zowel voor, tijdens en na de bouw de juiste informatie aan de juiste personen te communiceren. We bouwen zelf niet, daarentegen werken we graag met geselecteerde en betrouwbare partners of ondersteunen we de door jou aangegeven onderaannemers. Samen zorgen wij er voor dat het budget en de tijdsplanning bewaakt worden.

3D. VISUALISATIES

Wij communiceren en presenteren onze boodschap altijd helder en duidelijk. Onze ontwerpen kunnen op meerdere manieren gepresenteerd worden, zodat het altijd voor iedereen begrijpbaar is. Van 2D plattegrondtekeningen tot complete interactieve 3D modellen en visualisaties. Ieder ontwerp vergt een andere manier van communicatie. Echter staan onze presentaties altijd in dienst van het eindconcept. Het doel is immers belangrijker dan het middel.

INTERIEUR. ONTWERP

Wij richten ons op een heel diverse doelgroep die bestaat uit particulieren en bedrijven. We werken graag voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal van willen genieten. Al onze opdrachtgevers hebben dan ook één ding gemeen: ze willen altijd het mooiste en beste resultaat! En dat maakt ze tot onze perfecte klant. Wij maken graag tijd voor je vrij om dit in een vrijblijvend en oriënterend gesprek persoonlijk toe te lichten.

BOUW. BEGELEIDING

Wij hebben een netwerk van vakmensen, leveranciers en producenten die kwalitatief uitstekende producten en diensten leveren. Hier werken wij uiteraard graag mee samen. Wij stellen ons zakelijke netwerk dan ook graag ter beschikking voor het optimale eindresultaat. Ook werken wij onze ontwerpen tot in detail uit zodat vakmensen zoals aannemers en interieurbouwers er direct mee aan de slag kunnen. Bovendien kunnen wij meubilair en verlichting direct inkopen en aanleveren.

MEUBEL. ONTWERP

Wij ontwerpen meubilair op maat voor iedere situatie die hierom vraagt. Dankzij onze achtergrond en expertise in product ontwerp zijn wij specialist in het ontwerpen van exclusieve en unieke meubelstukken. Altijd functioneel en van hoge kwaliteit in afwerking. Alles op maat gemaakt en afgestemd op jouw specifieke wensen en eisen.

LICHT. ONTWERP

Wij zijn van mening dat een lichtontwerp perfect moet aansluiten op de totale situatie en visie zoals die bedacht is in de conceptfase. Een zorgvuldig proces waar duidelijke richtlijnen afgegeven worden om de ruimte met licht te versterken. Afgestemd op alle denkbare scenario’s en richtlijnen moet een lichtontwerp perfect aansluiten op de totale situatie en in dienst staan van het interieurontwerp. Een goed lichtontwerp zie je immers niet, dat ervaar je.

KEUKEN. ONTWERP

Wij ontwerpen naast meubilair op maat eveneens de meest chique keukens op maat. Hoge kwaliteit materialen gecombineerd met de meest luxe afwerkingen. In samenwerking met de interieurbouwer of keukenleverancier ontwerpen wij het keukenplan en coördineren de totstandkoming. De meerwaarde hiervan uit zich in een uniek en persoonlijk keukenontwerp. In de keukenmarkt ontbreekt het vaak aan architectuur en wij kunnen dit wel verzorgen!

the difference between

GOOD ARCHITECTURE

&

BAD ARCHITECTURE

is the time you spend on it

~ David Chipperfield

CONTACT TIM KNUBBEN

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met ons op via +31 (0)6 38 38 62 72 of via de contactpagina!