Interieur Architect & Productontwerper

TIM KNUBBEN

Of het nu gaat om de herontwikkeling van bestaand onroerend goed of om de verbouwing, nieuwbouw of inrichting van uw kantoorpand, winkel of horecagelegenheid. Het uitgangspunt is voor ons altijd de integratie van uw professionele identiteit in het concept. De verhouding tussen design en functionaliteit bepalen we vooraf, net als het budget en de planning.

 

Op die manier wordt u namelijk alleen verrast door het eindresultaat!
Nieuwsgierig geworden? Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek!

ARCHITECT VAN HET NIEUWE WERKEN

Architectuur speelt zich af in een brede context. En één van de fundamenten van goede architectuur is bouwkunde. Het gebouw moet zichzelf overeind houden en de functies huisvesten waarvoor het gebouwd wordt. Technische kennis in combinatie met een creatieve geest zijn hierbij van groot belang.

 

In samenwerking met ervaren, goed opgeleide en enthousiaste mensen werken wij dagelijks aan deze missie: creatieve, esthetische én duurzame ontwerpen maken die de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. In ons werk staan de opdrachtgever en zijn of haar wensen altijd centraal. Dat begint met goed luisteren en aandacht geven aan de dromen achter de praktische ideeën en wensen. Want een ontwerp is voor ons pas geslaagd als de opdrachtgever blij is en de juiste professionele uitstraling bereikt is.

KWALITEIT. EXPERTISE

Tim Knubben is interieur architect en productontwerper. Dat betekent functionele en unieke maatwerk oplossingen voor specifieke situaties. Denk aan een receptiebalie, kastenwand of vergadertafel. Unieke interieurconcepten voor uw nieuwe kantoor, bedrijfsgebouw, winkel of horecagelegenheid!

PROFESSIONEEL. UITSTRALING

Stelt u zich eens voor dat uw nieuwe interieur exact uw professionele uitstraling weerspiegelt. Het sluit helemaal aan bij uw huisstijl en biedt uw klant een unieke beleving. Het is uiterst functioneel en voorzien van hoogwaardige kwaliteit in afwerking. Alles afgestemd op uw bedrijfsidentiteit!

KLANTGERICHT. ONTZORGEN

Mooie en functionele omgevingen ontwerpen waar mensen blij van worden. Omgevingen waar het prettig werken is en waar je graag je gasten naar toe neemt. Waar medewerkers met plezier iedere dag naar toe gaan en waar hun klanten graag komen om zaken te doen.

WAT DOEN WE

Tim Knubben | Interieur Architect & Productontwerper, is expert in het omtoveren van complexe brokken informatie naar aantrekkelijke en behapbare eenvoud. Aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek helpen wij ondernemers zoals u met het vertalen van uw ideeën en komen we samen tot een professioneel ontwerp dat past bij uw bedrijfsidentiteit. Zo blijft er tijd over voor u om de dingen te doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen!

Wij vinden dat een ontwerp moet kloppen. Daarom stellen wij samen met u een conceptvisie op papier. Dit dient als uitgangspunt voor het nieuwe ontwerp.

Wij ontwerpen vanuit onze passie voor architectuur. Exclusieve concepten gebaseerd op uw ideeën en wensen. Ook geloven wij in de kracht van eenvoud: moderne architectuur met een visie zonder poespas die afleidt.

Wij zorgen ervoor dat het ontwerp ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Dankzij onze technische achtergrond zijn we in staat om zowel voor, tijdens en na de bouw de juiste informatie aan de juiste personen te communiceren.

Wij communiceren onze boodschap altijd helder en duidelijk. Met behulp van aantrekkelijke 3D modellen, levensechte en artistieke visuals en een hoge mate van interactiviteit.

Wij ontwerpen meubilair op maat voor iedere situatie die hierom vraagt. Dankzij onze achtergrond in product ontwerp zijn wij expert het ontwerpen van o.a. exclusief kantoor meubilair, vergadertafels, balies & kastenwanden van hoogwaardige kwaliteit.

Wij zijn van mening dat een lichtontwerp perfect moet aansluiten op de totale situatie en visie zoals die bedacht is in de conceptfase. Een goed lichtontwerp zie je immers niet, dat ervaar je.

RECENTE PROJECTEN

Een leeg vel papier, een hoofd vol wensen en ideeën en een flinke dosis creativiteit. Door ons, of in samenwerking met onze partners, ontworpen, vormgegeven en uitgevoerd. Altijd voorzien van hoogwaardige kwaliteit in afwerking en esthetiek.

 

Een selectie van onze succesvolle projecten!

REFERENTIES

ARCHITECTUUR INSPIRATIE

Bent u op zoek naar de juiste inspiratie voor het inrichten van uw kantoor, restaurant, winkel of bedrijfspand? Liefhebbers van moderne stijl en inrichting en hoogwaardige kwaliteit materialen worden zeer enthousiast van de bijzondere en unieke items in deze inspirerende interieur collectie.

 

  Voor nog meer creatieve en inspirerende beelden kijkt u op de inspiratie pagina!

Recente Blogs

  • De woonkamer is één van de allerbelangrijkste kamers in ons huis. We ontspannen er na een dag hard werken en ontvangen er graag gasten, of gebruiken de woonkame...

  • Iedere architect of ontwerper heeft het wel eens meegemaakt. Hoe overtuig ik een klant van mijn ontwerp? Hoe presenteer ik mijn visie als interieur architect? W...

CONTACT TIM KNUBBEN

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met ons op via +31 (0)6 38 38 62 72 of via de contactpagina!